Ростислав Фук

Тернопільський спортсмен – чемпіон світу з кікбоксингу

Чемпіонат об'єднав 3012 учасників з 65 країн світу

Тернопільський спортсмен Влад Касіян став чемпіоном світу з кікбоксингу WAKO у ваговій категорії до 63.5 кг серед юнаків 17-18 років. Про це повідомили у пресслужбі управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОВА.

Чемпіонат об'єднав 3012 учасників з 65 країн світу. У ході змагань тернополянин провів чотири поєдинки, з яких усі завершив перемогою.

Влад впевнено здолав суперників з Канади, Польщі, Боснії та Герцеговини, а також Казахстану, продемонструвавши високу майстерність та незламну волю до перемоги, – йдеться в повідомленні.

Ще один тернополянин, Матвій Бочан, виступаючи у ваговій категорії до 67 кг серед юнаків 15-16 років, завоював бронзову медаль. Він провів три поєдинки, у двох з яких здобув впевнені перемоги над суперниками з Гватемали та Сербії. У півфінальному бою Матвій зустрівся з представником Польщі, де, на жаль, поступився у рівному протистоянні.

Влад і Матвій показали всім, що Україна має гідних представників у світі бойових мистецтв. Вітаємо наших героїв із блискучими результатами та бажаємо їм подальших успіхів на шляху до нових спортивних вершин, – йдеться в дописі.

Фото управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео