Ростислав Фук

Тернопільського студента підозрюють у зберіганні та продажі особливо небезпечних наркотиків

19-річного юнака затримали під час здійснення ним «закладок»

За процесуального керівництва Теребовлянської окружної прокуратури викрито студента одного з тернопільських вишів, жителя Тернопільського району, який займався незаконним придбанням, зберіганням та збутом особливо небезпечних психотропних засобів. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, правоохоронці затримали 19-річного юнака під час здійснення ним «закладок» психотропних засобів серед багатоповерхівок та приватних будинків Збаража. Хлопець, який виявися студентом одного з тернопільських вишів, ховав між будинками згортки з речовиною «PVP» і відправляв клієнтам фото з закладками. Його помітили місцеві жителі та викликали поліцейських, які вилучили в підозрюваного понад 50 згортків з забороненою речовиною.

Юнакові інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, Збаразьким районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення 217 тис. грн застави.

Триває досудове розслідування, що здійснюють слідчі поліції.

Фото Тернопільської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео