Тамара Коблик

У жителя Тернопільщини знайшли вдома три кілограми марихуани (фото, відео)

Чоловік – раніше судимий за крадіжки та наркозлочини

Факт незаконного обігу зброї та наркотичних речовин задокументували співробітники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції. За словами правоохоронців, вони отримали інформацію про те, що 34-річний чоловік у квартирі зберігає небезпечні предмети.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На підставі ухвали слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду поліцейські провели обшуки. У помешканні вони знайшли не лише зброю, а й подрібнені речовини, зовні схожі на марихуану.

Серед вилученого: предмет, схожий на пістолет з маркуванням «Сталкер» з ознаками бойової зброї та наркотичні засоби – майже 3 кілограми. Жодних документів на зброю у чоловіка не виявилося. Правоохоронці встановлюють звідки він взяв заборонені предмети та з якою метою зберігав.

Фігурант – раніше судимий за крадіжки та наркозлочини.

За дані правопорушення тернополянин постане у суді згідно двох статей Кримінального кодексу - ч. 1 ст. 263 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів). Триває слідство.

Поліцейські нагадують, що за незаконне зберігання зброї передбачена кримінальна відповідальність, а саме від 3 до 7 років позбавлення волі.

Фото та відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео