Дарія Шевченко

Тернопільський біатлоніст розкритикував роботу російських сервіс-менів

b1iatl

Тернопільський біатлоніст розкритикував роботу російської сервіс-бригади по обслуговуванню лиж. Дмитро Підручний поскаржився на те, що лижі були жахливими.

- Гонка просто жахлива! Лижі, може, в когось гірші і були, ніж наші… Але навіть тренувальні лижі краще їхали, ніж зараз. І взагалі, за сезон багато хочеться чого сказати про лижі, що за три етапи лише один раз змазчики вгадали зі змащенням. А так… що раз просто пощастило - стрільба була нормальна і суперники багато настріляли.

Лижі вчора також були не супер, а якісь посередні. А сьогодні - просто жах! Понабирали у сервіс-бригаду якихось аматорів з незрозумілої країни, які нічого не роблять. Кожного разу приходиш, жалієшся їм на лижі, а вони говорять, що «ви просто спортсмени такого рівня». Чомусь минулого року ми могли на рівні боротися з іншими спортсменами і десь за сезон 1-2 рази були погані лижі. А тут - один раз за півсезону хороші. Просто бракує слів, як готують лижі і шукають після кожної гонки винних, крім себе! Просто жах!

Важко біглось, звичайно, після вчорашньої гонки. Учора виклався на повну і сьогодні, звичайно, було важко, але доїжджаю до підйому і все… А на підйомі по 20 секунд кожному спортсмену «влітаєш» через те, що лижі просто не їдуть в підйом. Десь близько ще станеш за кимось в спину - ще не сильно відстаєш, а в підйом - ну просто стоячі лижі. У мене просто бракує слів! Сподіваємося, що президент почує нас, - поділився спортсмен телеканалу « UA: Перший».

Після трьох етапів Кубка Світу Дмитро Підручний займає 27-е місце. У поточному сезоні тернополянин тричі фінішував у топ-20.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео