Тамара Коблик

Тернополян просять здати кров для захисників

Прохання термінове. Донори потрібні до 8 грудня включно

Для потреб Збройних Сил України Тернопільському обласному центру переливання крові терміново до кінця цього тижня (п'ятниця 8 грудня включно) потрібні донори крові з негативним резусом 1, 2, 3 та 4 груп крові, і 1, 3 та 4 група з позитивним резусом. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова ГО «Я донор» Олександр Хома.

Центр переливання крові знаходиться у м. Тернопіль на вул. Клінічній, 8. Робочі дні -  понеділок - п'ятниця з 08:00 до 13:00.

Кров для ЗСУ у День Святого Миколая здавали працівники Чортківського райвідділу та Гусятинського відділення поліції. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Війна - це кров, яку втрачають наші бійці, і її запаси потрібно постійно поповнювати, - каже начальник Гусятинського відділення поліції Зіновій Войнаровський. - Саме тому ми відгукнулися на запит лікарні та прийшли поділитися найціннішим.

Внесок кожного донора – неоціненний, адже допомагає рятувати життя не лише тих, хто боронить свободу та незалежність України, але й цивільному населенню. Кожна крапля зданої крові для наших бійців наближає Перемогу!

Фото з відкритих джерел та Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео