Тамара Коблик

Тернополян запрошують на ветеранський форум

Необхідна попередня реєстрація

22 липня у Тернополі обговорять проблеми захисту прав та задоволення потреб ветеранів. До заходу можна буде долучитись онлайн та офлайн. Про це повідомили на сторінці Програма USAID РАДА: наступне покоління у фейсбуці.

Запрошуємо до участі українських ветеранів, представників громад Тернопільської області, неурядові організації, які працюють над потребами, захистом прав учасників бойових дій, ветеранів, членів їхніх сімей та членів сімей полеглих героїв, - йдеться у повідомленні.

Початок заходу 22 липня о 9:00.

Реєстрація: для онлайн-участі необхідно заповнити форму bit.ly/468ccFx

Учасники обговорять ефективність напрацювань держорганів і програми підтримки ветеранів, кращі практики громад та наявні проблеми і бар’єри очима ветеранів. Загалом форум матиме фокуси: безперервна реабілітація; комунікація «ветеран – суспільство» та психологія травми; зайнятість і підприємництво; соціальна сфера в парадигмі «держава – громада».

Більше інформації vetwayhome.com.ua   

За підтримки Програми USAID «РАДА: наступне покоління» Комітет ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів спільно з партнерами організовує липня форум «Ветерани – шлях додому: спроможності громад у захисті прав та задоволенні потреб ветеранів».

Програма допомагає комітетам Верховної Ради України та народним депутатам проводити публічні обговорення суспільно важливих тематик і залучати якомога більше стейкголдерів для спільного вирішення наявних проблем.

Українські громади вже зараз мають готуватися та розробити плани, як допомогти Захисникам і Захисницям повернутися до звичного життя, забезпечити їх усім необхідним, стати партнером для ветеранів і надійним надавачем послуг.

Фото з відкритих джерел та сторінки Програма USAID РАДА: наступне покоління у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео