Оксана Бучко

Тернополянам на замітку: відомий телеведучий «розібрався» у складі їжі з МакДональдс

Screenshot_3-9

Експеримент з їжею у МакДональдс провів американський телеведучий та шеф-повар Джеймі Олівер. Тож тернополяни можуть задуматись над причинами дешевих цін у мережі цих ресторанів, які доводить спеціаліст.

За дослідами Джеймі Олівера, їжу в МакДональсі закуповують гігантськими кількостями. І зберегти її у належному вигляді допомагають хімікати. Для виготовлення котлет використовують відходи м’ясного виробництва, які оброблюють гідроксидом амонію. Так м’ясо отримує «здоровий» рожевий колір, пише factsinter.com. В США ця добавка вважається законною.

Як йдеться у статті на factsinter.com, компанія на даний час заявила про зміну рецептури, але визнати факт заяви Олівера відмовляється.

Фото FoxLife

Вибір читачів за тиждень

Відео