Тамара Коблик

Тернополян просять поновити декларації з педіатрами

Лікарі-педіатри залишаються на місцях і працюють без змін

Тернополянам, які мають укладені декларації з лікарями-педіатрами у відділенні №6 на вул. Полковника Морозенка, потрібно поновити декларації. Про це повідомили в пресслужбі Тернопільської міської ради.

Такі зміни виникли у зв’язку реорганізацією медичних закладів Тернополя згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 127 від 28.02.2023 року. На виконання постанови, всі педіатричні відділення міста Тернопіль переходять до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Проте вони продовжують працювати у звичному режимі і зі звичним штатом медичних працівників.

Відтак, відтепер педіатричне відділення № 6 офіційно працює у складі Центру первинної медико-санітарної допомоги. У зв’язку з цим, просимо батьків звернутись до свого педіатра у даному медичному закладі протягом місяця для переукладання та поновлення декларації із ним.

Також з 7 лютого педіатричне відділення № 2, що на бульв. Данила Галицького, 28, офіційно працює у складі Центру первинної медико-санітарної допомоги. У зв’язку з цим, просимо батькам варто звернутись до свого педіатра у цьому медичному закладі протягом місяця для переукладання та поновлення  декларації із ним.

Важливо! Всі педіатричні відділення працюватимуть в звичному режимі за попереднім місцем реєстрації. Лікарі-педіатри залишаються на місцях й працюють без змін.

Надалі у міській раді інформуватимуть про те, які відділення теж здійснюють перехід й запрошують для переукладання декларацій.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео