Тамара Коблик

Тернополяни можуть запропонувати своїх кандидатів на «Алею Зірок» до кінця липня

Наразі у місті вже закладено 35 зірок

Щорічно, з нагоди Дня міста у Тернополі вшановують громадських діячів, митців та осіб, які своєю працею та досягненнями прославляють наше місто. Так, цьогоріч, з метою вшанування та увічнення на «Алеї Зірок» імен видатних співаків, музикантів, художників, представників інших видів мистецтв, символічна «Алея зірок», що на вулиці вул. Петра Конашевича-Сагайдачного, поповниться новими іменами. Про це повідомили у пресслужбі міської ради Тернополя.

Пропозиції щодо кандидатів подаються у довільній формі в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради керівниками вищих навчальних закладів міста, громадськими організаціями та галузевими спілками, установами, підприємствами та організаціями, громадянами. Термін подачі – до 31 липня 2022 року на електронні адреси: kultura_mr.ter@ukr.netzvern.te@gmail.comternopil_rada@ukr.net.

Управління культури і мистецтв надасть отримані пропозиції організаційному комітету з відзначення Дня міста для розгляду кандидатур щодо встановлення бронзових плит з їх іменами на «Алеї зірок».

Нагадаємо, «Алею зірок» у Тернополі заклали у 2011 році і щороку на ній з'являються нові пам'ятні бронзові зірки. Наразі у місті вже закладено 35 зірок.

Фото пресслужби Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео