Тамара Коблик

Тернополяни вже можуть голосувати за проєкти «Громадського бюджету 2024»

Цьогоріч у голосуванні беруть участь 18 проєктів, з яких 13 - великі та 5 - малі

Сьогодні розпочинається голосування за проєкти «Громадського бюджету 2024» Тернопільської міської територіальної громади, яке триватиме до 9 листопада включно. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Цьогоріч у голосуванні беруть участь 18 проєктів, з яких 13 - великі та 5 - малі.

Проголосувати за обрані два проєкти (один великий та один малий) можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані на території Тернопільської міської територіальної громади. Проєкти, які наберуть менше 300 голосів (для малих) та 500 голосів (для великих), не вважатимуться виграшні та не будуть допущені до реалізації.

Для того, щоб віддати свій голос за великий та малий проєкти, жителі громади можуть скористатися декількома способами:

  • авторизуватися на порталі Е-сервіс «Громадський бюджет» (за допомогою BankID або електронного підпису), перейти у рубрику «Громадський бюджет 2024», обрати бажаний проєкт та натиснути кнопку «Підтримати». Якщо обраний проєкт – великий, таку ж дію необхідно вчинити і з малим проєктом, за який бажаєте віддати голос (без повторного входу у систему);
  • завітати у Центр надання адміністративних послуг (м.Тернопіль, вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 6) в робочий час (понеділок, середа, четвер – з 9:00 год до 16:00 год, вівторок – з 11:00 год до 20:00 год, п'ятниця, субота - з 8:00 год до 15:00 год, неділя - вихідний) та заповнити бланк для голосування у паперовому вигляді, пред’явивши паспорт або ID-картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи)

Ознайомитися з проєктами, які цьогоріч беруть участь  у голосуванні можна за посиланням.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео