Тамара Коблик

Тернополянин намагався підкупити прикордонника

Чоловік намагався виїхати в Угорщину разом зі своєю тещею

На Закарпатті 52-річний тернополянин запропонував прикордонникам хабар. Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у фейсбуці.

Чоловік намагався виїхати в Угорщину разом зі своєю тещею. Для перетину кордону він обрав пункт пропуску «Лужанка». Під час прикордонного контролю разом із паспортом, як підставу для виїзду за кордон на період дії воєнного стану, чоловік надав документи для супроводу родички, котра потребує постійного стороннього догляду. У зв’язку із відсутністю акту встановлення факту догляду, тернополянину у виїзді за кордон відмовили.

Щоб «вирішити» питання щодо незаконного виїзду, чоловік запропонував інспектору неправомірну грошову винагороду у розмірі 2 тисяч доларів США, проте отримав категоричну відмову.

Крім того, про виявлення у діях хабародавця ознак злочину, передбаченого ч.1 статті 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» прикордонники повідомили співробітників поліції.

Фото з відкритих джерел



Вибір читачів за тиждень

Відео