Оксана Бучко

Тернополяни таки матимуть кінотеатр у відомому ТРЦ

Майже рік тому припинив свою роботу в Тернополі кінотеатр «Сінема сіті». Альтернативою його міська рада називала «Палац кіно», згідно з чим прийняла рішення про модернізацію останнього. Та все таки заміну «Сінема сіті» знайшли на старому місці – у відомому ТРЦ, де вже згодом відкриються перші зали кінотеатру Miromax.

Умови кінотеатру мали б відповідати стандартам краще, ніж у попередньому закладі.

- Це новий кінотеатр, що відображає концепцію існуючих кінотеатральних трендів та використання сучасних технологій, - йдеться в афіші. - Після повного завершення будівництва кінотеатр матиме 5 комфортних залів зі збільшеним простором між рядами, зручні крісла від українського виробника KINOPROKAT, дозатори попкорну та Pepsi, автоматичні тікетбокси та багато іншого. На початку 2021 Miromax вже обіцяє потішити тернополян першим у місті попкорн-маркетом. Також в планах відкриття попкорнового шоу-руму, щоб кожен міг спостерігати процес виготовлення смачного попкорну.

Щодо безпеки закладу, обіцяють дотримуватись усіх встановлених карантинних вимог та обмежень, а також закликає глядачів дотримуватись встановлених вимог і берегти своє здоров’я та оточуючих.

Фото Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео