Тернополяни вимагають облаштувати парковку біля дитячої поліклініки

5c88134d51d2b

Тернополяни активно підтримують електронну петицію, де пропонують облаштувати парковку на вул. Гоголя біля дитячої поліклініки.

Автор електронної петиції звертає увагу на затори та неналежне паркування на вулиці Гоголя. Через проїзд для екстрених служб та відвідувачів дитячої поліклініки може дещо ускладнюватися.

– Облаштувати парковку зі сторони дитячої поліклініки за рахунок тротуару, скоротивши його ширину із шести до двох метрів. Автомобілі паркувати перпендикулярно приміщенню поліклініки (це звільнить проїжджу частину). Встановити пішохідний перехід на виїзді із внутрішнього двору поліклініки. Зробити з’їзди для колясок (дитяих, інвалідних). Продовжити парковку у напрямку вул. Федьковича до аптеки №122. Встановити відповідні знаки із табличкою «Тільки для відвідувачів Тернопільської міської дитячої поліклініки», а також розмітку. Закріпити інспектора з паркування (муніципальна поліція) за контролем дотримання вимог паркування (тільки з дітьми), – пропонує автор петиції Віталій Лупійчук.

Підтримати електронну петицію можна ТУТ, до завершення збору підписів залишилось 29 днів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео