Тернополянин Димитрій Шіхов: Я би малював ще і ще (фоторепортаж, відео)

lnv0v90cxzu

Не секрет, що перший міський арт-дворик, який знаходиться на вулиці Руській,31, у приміщенні Центральної міської бібліотеки, розмальовували місцеві молоді таланти. Одним із них є Димитрій – студент Тернопільського вищого професійного училища технологій та дизайну.

Спеціальність хлопець обрав мистецьку, навчається на факультеті різьби (художня обробка дерева), проте малювати вміє з дитинства:

- Я з родини художників, - каже Димитрій. - Люблю малювати, люблю цей процес – для мене це життя. Займаюсь малюванням давно і розвиваюсь у різних стилях, адже малювання - це багатогранне мистецтво, і я стараюся осягнути його цілком.

6oaui7dzdk8
6oaui7dzdk8

Щодо стіни, яку прикрасив молодий художник, то варто відзначити, що це надзвичайна робота, адже за проект таких масштабів Діма ще не брався:

- Дуже довго тривав процес: весь проект у мене зайняв близько двох тижнів. Ми спершу довго і прискіпливо підбирали ескіз, фарби, а згодом тут все готували до початку роботи.

kiwtbevtcv8
kiwtbevtcv8

Світлана Козелко,  директор ЦМБ говорить про цього завзятого хлопця з великою радістю:

- Раніше Діма допомагав нам виготовляти арт-буки. Він дуже талановитий і позитивний, і першим мене підтримав.

Димитрій Шіхов розмалював стіну з краєвидом вулиці Валової. Подивитися на цю красу може кожен бажаючий, завітавши у арт-двір до 18:00.

ub-toemh2i4
ub-toemh2i4

[embed]https://youtu.be/twWuGcvMstA[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео