Ростислав Фук

Тіла трьох зниклих школярів знайшли у ставку на Тернопільщині (фото)

До пошуку зниклих дітей залучили 40 рятувальників та 10 одиниць спецтехніки, а також водолазів, кінологів, фахівців сектору безпілотників

Тіла зниклих дітей із села Переволока Бучацької громади виявили у водоймі неподалік села 30 січня. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області.

Нагадаємо, підлітки 2009, 2010 та 2011 років народження вийшли із дому 28 січня й досі не повернулися.

30 січня пошуки продовжили. Від ДСНС залучили 40 рятувальників та 10 одиниць техніки: група водолазів, гірське пошуково-рятувальне спелеологічне відділення, кінологи та фахівці сектору безпілотників.

На жаль, трагедії уникнути не вдалось. Під час обстеження дна водойми водолази виявили та доставили на берег тіла дітей. Обставини події встановлюють. 

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко,  правоохоронці проводять детальний аналіз цієї трагедії в рамках розслідування кримінального провадження відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України.

Звертаюся із застереженням до батьків та дітей бути максимально уважними та обережними на водоймах та біля них. Особливо під час погіршення погодних умов, коли крига тонка. Не дозволяйте дітям без супроводу дорослих гратися чи відпочивати поблизу водойм, – каже Сергій Зюбаненко.

Читайте також: «Ліс був його стихією»: рідні розповіли про чоловіка, вбитого під час полювання на Тернопільщині. 

Фото ДСНС Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео