Ростислав Фук

Травмовані люди, перекинуті авто: рятувальники залучалися до ліквідації наслідків негоди на Тернопільщині (фото)

У зв'язку із подальшим ускладненням погоди рятувальні роботи продовжуються

Негода на Тернопільщині спричинила небезпечні ситуації на дорогах, тож на допомогу людям залучали рятувальників, повідомляють у пресслужбі ДСНС області.

2 грудня у селищі Велика Березовиця, селах Цебрів, Ковалівка та Пановичі в Тернопільському та Чортківському районах підрозділи ДСНС відбуксирували з ускладнених ділянок вантажівки з продуктами. Поблизу Пановичів також здійснено буксирування рейсового автобуса «MERCEDES 814» сполученням «Підгайці - Івано-Франківськ», в якому перебувало 10 пасажирів. У Вишгородку Кременецького району та Грабовцях Тернопільського району рятувальники надали допомогу в буксируванні з кювету на тверде покриття двох пасажирських автомобілів, в яких перебували люди.

О 7:52 на автодорозі Е 50 між селами Підгороднє та Почапинці Підгороднянської громади відбулось зіткнення легкових автомобілів Citroen Berlingo та Volkswagen Golf. Внаслідок ДТП водійку автомобіля Volkswagen, 35-річну жительку села Великий Ходачків, заблокувало в автомобілі.

А в селі Слобідка вони вирішили ситуацію, порізавши дерево, яке перекрило дорогу та ускладнювало рух автотранспорту.

Аби відновити безпеку на дорогах 2 грудня рятувальники залучили 8 одиниць техніки та 32 співробітників. Загалом з початку погіршення погоди для надання допомоги з ліквідації наслідків негоди було залучено 21 одиницю техніки та 84 рятувальників.

У зв'язку із подальшим ускладненням погодних умов рятувальні роботи продовжуються. Пам'ятайте, що підрозділи ДСНС завжди готові реагувати на будь-які виклики, що створюють загрозу та небезпечні ситуації. Безпека громадян - наш пріоритет. Бережіть себе, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Через сильні пориви вітру на Тернопільщині десятки населених пунктів залишились без світла

Читайте також: Знеструмлені населені пункти, кілометрові затори: наслідки негоди на Тернопільщині

 Через негоду на Тернопільщині обмежили рух вантажнівок

Жителів Тернопільщини попереджають про погіршення погоди протягом вихідних

Фото ДСНС Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео