Орест Сарматський

Троє нігерійців вчинили непоправне у Тернополі (фото)

Дорожньо-транспортна пригода на Східному масиві спричинила зміну тролейбусних маршрутів.

17 – година, час «пік». У тролейбусі, що рухається за маршрутом номер один на зупинці «Стадіон» чути повідомлення водія: «Тролейбус далі поїде за маршрутом номер два». У салоні – невдоволені репліки пасажирів. Кондуктор пояснює, що на проспекті Степана Бандери, біля «китайської стіни» трапилася аварія, тому тролейбус не може їхати за першим маршрутом.

unnamed-38
unnamed-38

На Збаразькому повороті виходжу із тролейбуса. Навпроти «китайської стіни» дві патрульні  машини із увімкненими «мигалками», дві легківки поперек дороги, група пішоходів.  Підходжу ближче.

– Ото накупляли собі машини, і права, а правил не знають. Вони думають, що то їм Африка, хто куди хоче, то їде. –  підстаркуватий чоловік розмовляє із своїм однолітком, який теж кидає репліку – Скоро їх тут буде як в Німеччині, Путін Сирію бомбами закидає, то всьо сюди і рване, а нашим, щоб тільки платили, це ж студенти, видно, - киває чоловік на трьох африканців, які спілкуються із патрульним. – Я сейчас вам все объясню, - каже один із молодих чоловіків, що стоять біля шостої мазди із розбитою лівою фарою та зігнутим крилом. На машині – литовські номера.

unnamed-37
unnamed-37

- Мы здесь стояли, хотели развернуться. Смотрим, машины нету, начали давать поворот, разворачиваться налево и вдруг на большой скорости другая машина неожиданно нас ударила. Мы не виноваты совсем, мы были внимательны, - збуджено каже патрульному африканець.

unnamed-36
unnamed-36

За два метри стоїть із увімкненими аварійними сигналами інша автівка – Volkswagen Jetta. Біля неї – молода жінка, яка просить не знімати на фотокамеру номери автомашини. Водій Джетти тим часом пише пояснення у кабіні патрульного авто.  Запитую правоохоронця, що сталося. – Попередньо з’ясували, що автомашина, в якій були громадяни Нігерії, була припаркована у недозволеному місці, раптово здійснила розворот, перетнувши дві суцільні лінії. Інша автівка, яка рухалась у бік Збаразького повороту, вдарила машину, що порушила правила дорожнього руху. Зараз водії та очевидці ДТП дають пояснення, - прокоментував дорожньо-транспортну пригоду черговий патрульний.

unnamed-34
unnamed-34

unnamed-33
unnamed-33

unnamed-32
unnamed-32

unnamed-31
unnamed-31

  Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео