Три причини, чому варто завантажити додаток «Чортків Smart»

DSC_0646

Мобільний додаток «Чортків Smart» – це перший міський інформаційно-довідниковий ресурс Чортківської громади з величезним переліком корисних функцій. «Терен» виокремив як мінімум три головні причини, чому варто завантажити цей додаток.

Причина №1. Користувачі додатка першими отримують оповіщення про всі події у громаді, а також інформацію щодо аварійно-ремонтних робіт, таких як відключення водо-, електро- чи газопостачання.

Причина №2. У додатку можна слідкувати за рухом громадського транспорту у Чорткові в режимі реального часу. Також додаток показує обраний користувачем маршрут, зупинки та розташування транспорту. Таким чином, обравши на карті потрібну вам зупинку, можна побачити, орієнтовно за який час прибуде та чи інша маршрутка. Для цього вам необхідно зайти у розділ «Транспорт».

Причина №3. Ще одна важлива функція для покращення комунікації між Чортківською міською радою та мешканцями громади – за допомогою Чортків Smart жителі ОТГ, які зареєструються у системі додатку, зможуть надсилати свої повідомлення на адресу міської ради через розділ «Зв’язок» – «Повідомити про проблему», вказавши ім’я та прізвище, e-mail, номер телефону та адресу проживання.

Посилання для завантаження:

- Android.

- IOS.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео