Тамара Коблик

Тварину знайшли непритомною і виснаженою: жителька Тернопільщини відповідатиме за жорстоке поводження з собакою

Тварину взяла під опіку волонтерка

У суботу, 2 березня, до співробітників відділення поліції №3 м. Теребовля надійшло повідомлення від місцевої волонтерки про факт можливого жорсткого поводження з твариною у селі Кобиловолоки. Там місцеві мешканці неподалік річки виявили собаку у непритомному стані, яка була дуже виснаженою та знесиленою. Тварину взяла під опіку волонтерка. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відомості про дану подію поліціянти внесли в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Поліціянти провели перевірку за даним фактом та встановили власницю собаки. Нею виявилася місцева жителька. Зі слів жінки, собаці вже понад 18 років, вона тривалий час хворіє, не хотіла їсти та потребує лікування. Жодних тілесних ушкоджень собаці не спричиняли. Поліціянти опитали свідків та очевидців, які підтвердили покази жінки.

Правоохоронці склали на жінку адміністративний протокол за ч. 1 ст. 89 (жорстоке поводження з тваринами) КУпАП, а саме їй інкримінують порушення правил утримання та поводження з тваринами.

Нагадаємо, на Тернопільщині діти знущалися над котом: на батьків склали протокол.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео