У Байковецькій ОТГ хочуть залучити молодь до життя громади та створити умови для її розвитку

logo-1200x600

27 червня о 14:00 в залі засідань Байковецької ОТГ відбудеться публічна консультація із заінтересованими сторонами щодо залучення молоді до життя громади та створення умов для їх розвитку і дозвілля.

Більше ніж у третині домашніх господарств Байковецької ОТГ живуть молоді люди віком від 6 до 18 років. Така ситуація свідчить про високі потреби в позаурочному навчанні, доступності і роботі круглорічних центрів для дітей та молоді, а також наявності різних форм цікавого та корисного проведення вільного часу. У цьому контексті потреби й очікування дітей та молоді мають стати важливим вихідним пунктом для проектування заходів, спрямованих на розвиток громади.

Громадська організація “Центр UA” разом з молоддю Байковецької ОТГ, посадовцями та депутатами обговорять, як забезпечити врахування інтересів молоді при ухваленні рішень радою громади та створити простір для саморозвитку та дозвілля молоді на території ОТГ.

На консультації обговорюватимуть щопотрібно молоді для відпочинку і саморозвитку на території Байковецької громади, звідки залучити кошти на потреби молоді та як забезпечити участь молоді у формуванні публічної політики громади, пишуть на сайті Байковецької ОТГ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео