Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувався мотоцикліст

Травмованого мотоцикліста госпіталізували до лікарні

Водій у стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем ВАЗ 2101, зіткнувся з мотоциклістом у ніч з 25 на 26 травня в Ланівцях. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій авто, здійснюючи розворот, не переконався у безпечному русі та врізався у мотоцикл. Травмованого мотоцикліста госпіталізували до лікарні.

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 286-1 Кримінального кодексу.

Загалом протягом вихідних дев’ять людей звернулися за медичною допомогою внаслідок ДТП.

Нагадаємо, в суботу, 27 травня, неподалік села Смиківці, не розминулися автомобілі KIA K5 та LEXUS RX350. Попередня причина ДТП - водій KIA, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив авто, яке рухалося головною трасою. Внаслідок удару до лікарні зверталися обидвоє водіїв та семирічний пасажир з LEXUS. Після надання медичної допомоги усіх відпустили за місцем проживання.

Як писав Терен, ДТП з потерпілими зареєстрували й 28 травня. У Тернополі на вулиці Захисників України зіткнулися дві іномарки. Водій Ford Mondeo виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із Citroen C4. До травматології потрапив кермувальник Ford Mondeo. Травми отримав й інший водій та двоє пасажирів. Проте їх не госпіталізовували.

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео