Тамара Коблик

У двох жителів Тернопільщини вилучили наркотики

Працівники поліції передали їх на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває перевірка

Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту інкримінують слідчі двом жителям Тернопільської області. У чоловіків правоохоронці виявили та вилучили заборонені речовини. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Одного із підозрюваних оперативники відділення поліції №2 Зборова піймали з наркотиками «на гарячому». Заборонені речовини 29-річний місцевий житель отримав на пошті. 

Коли до чоловіка підійшли правоохоронці, він добровільно віддав два полімерних пакетики - в одному була зелена речовина, а в іншому - кристалоподібна  молочного кольору. Де купив і з якою метою не зізнається.

Ще одного чоловіка з забороненими речовинами виявили у Тернополі військові Національної гвардії. Близько 21:15 під час патрулювання обласного центру вони побачили невідомого, який почав поводитися дивно, коли помітив людей у формі. Під час проведення поверхневої перевірки у нього знайшли пакет на застібку із білою порошкоподібною речовиною. 

Працівники поліції вилучили заборонені речовини та передали їх на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває перевірка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео