Ростислав Фук

У Тернополі зупинили водія з ознаками наркосп'яніння (фото)

Проходити медогляд чоловік відмовився

поліція

Автомобіль Hyundai зупинили інспектори за порушення правил дорожнього руху на вулиці Торговиця у Тернополі, повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Під час спілкування з водієм, правоохоронці виявили в нього явні ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували пройти огляд на стан сп'яніння в найближчому медичному закладі, на що той категорично відмовився.

Окрім того, перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних, інспектори встановили, що водій вже притягався до відповідальності за керування автомобілем в стані сп'яніння та позбавлений права керувати транспортом за рішенням суду.

Поліцейські відсторонили чоловіка від керування автомобілем, склали на нього протокол за частиною 2 статті 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та винесли постанову за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.

Проходити медогляд чоловік відмовився

Загалом за минулі вихідні тернопільські патрульні виявили 6 водіїв, які керували транспортними засобами, ймовірно, в стані сп'яніння. На 5 людей інспектори склали протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Читайте також: На Об'їзній Тернополя двоє водіїв влаштували перегони

Фото Патрульної поліції Тернопільської області та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео