Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині оголосили дводенну жалобу через загибель Героя

Вічна пам'ять Герою

Днями жалоби оголосили 8-9 вересня в Теребовлянській громаді через загибель 44-річного старшого сержанта Петра Ратушняка. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Відповідне розпорядження видав Теребовлянський міський голова Олег Продан.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів.

Петро Ратушняк служив радіотелефоністом. Був призваний 13 грудня 2021 року. Загинув 4 вересня у селі Новопіль Волноваського району Донецької області.

Тіло Героя зустрінуть в Теребовлі 8 вересня, о 14:00 на перехресті біля церкви святого Миколая. Цього ж дня о 20:00 відбудеться парастас за адресою: м.Теребовля, вул. Князя Василька, 118.

Чин похорону воїна відбудеться в суботу, 9 вересня, о 13:00 год. Поховають захисника на Алеї Героїв, що на міському кладовищі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Петра Ратушняка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Назавжди 20: Тернопільщина попрощалася з Героєм-штурмовиком

Фото Теребовлянської міської ради та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео