Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині оголосили дводенну жалобу: зустрічатимуть загиблого Героя

Вічна пам’ять Герою

З метою вшанування пам’яті 33-річного військовослужбовця Володимира Кучерука у Лановецькій громаді 30 червня - 1 липня оголошено Днями жалоби. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Життя Героя обірвалося 27 червня. Матрос, оператор відділення управління зенітної ракетно-артилерійської батареї, загинув захищаючи Україну від російських загарбників на Херсонщині.

Кортеж із тілом зустрічатимуть 30 червня. Орієнтовний час прибуття кортежу (кортеж рухатиметься зі сторони Вишнівця через мікрорайон цукрового заводу) на центральну площу міста Ланівці - 12:50.

На знак скорботи за загиблим просять:

  • забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
  • вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;
  • обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та побратимам Володимира Кучерука з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять Герою.

Читайте також: На війні загинув Герой з Тернопільщини Степан Джердж

Фото Лановецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео