Ростислав Фук

У громаді поблизу Тернополя поховали 30-річного Героя (фото)

Життя Героя обірвалося у бою 4 серпня в місті Сватове Луганської області. Вічна пам’ять

В останню дорогу у селі Настасів Великоберезовицької громади провели полеглого 30-річного захисника Миколу Мурміля. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Микола народився 25 листопада 1992 року, навчався у Тернопільській школі №26, а згодом переїхав до Настасова, де закінчив місцеву школу. Здобув фах електрика та одружився, став батьком. У листопаді 2022 року його мобілізували до лав Збройних Сил України.

У війську служив механіком-водієм взводу вогневої підтримки парашутно-десантного батальйону військової частини А1126. Життя Героя обірвалося у бою 4 серпня в місті Сватове Луганської області.

Віддати шану захиснику зібралися рідні, друзі, побратими, односельці, жителі громади, представники влади, духовенства та громадськості.

Не стало відважного воїна, справжнього патріота, улюбленого брата, вірного друга та побратима, люблячого чоловіка, сина, батька та онука. У Миколи Мурміля залишились дружина Марія, синочок Володимир, мати Олена, брат Дмитро з сім’єю, який у лавах Збройних Сил України воює з окупантами, бабуся Тетяна, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Миколи Мурміля з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 7 серпня Саранчуківська громада попрощалась з 42-річним захисником Віктором Даньківим. 

Фото Великоберезовицької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео