Ростислав Фук

Ще двох загиблих Героїв поховали на Тернопільщині (фото)

Обидвоє бійців загинули на Луганщині. Вічна пам'ять

Із двома загиблими військовослужбовцями – Іваном Митулинським та Віталієм Рогацьким попрощалися на Тернопільщині 21 квітня.

Нагадаємо, життя Івана Митулинського обірвалося у бою з окупантами рф на Луганщині 17 квітня.

Останню шану бійцю прийшли віддати рідні, друзі, однокласники, вчителі, сусіди, односельці, представники влади та духовенства, побратими, військовослужбовці та усі небайдужі люди, які разом з сім’єю Івана Митулинського розділяють страшне горе.

Жорстока війна забрала життя справжнього патріота, чуйної людини, вірного друга, молодого батька, люблячого чоловіка, найкращого сина та брата, відданого воїна. У пам’яті односельців, рідних та знайомих Іван Митулинський назавжди залишиться щирим, добрим, веселим та життєрадісним, – йдеться в повідомленні.

Народився Герой у селі Велика Лука 24 січня 1984 року. Навчався у місцевій школі, а згодом у навчальному закладі села Мишковичі, де пізніше працював вчителем. В Івана Митулинського залишилися дружина Марія, трирічний синочок Дем’ян, мати Марія, сестра Оксана.

Старший солдат Іван Митулинський мужньо захищав Україну, її незалежність та цілісність до останнього подиху, віддавши найдорожче – власне життя. Пам’ять про нього назавжди житиме у наших серцях, – пишуть на сторінці громади.

Також жителі Заліщицької громади попрощалися з бійцем із села Добрівляни Віталієм Рогацьким, який загинув 12 квітня 2023 року у населеному пункті Білогорівка Луганської області.

Під звуки Державного гімну та прощальних пострілів з почестями провели Героя в його останню путь.

Добра світла пам’ять про загиблого Героя та вдячність за подвиг назавжди залишиться у наших серцях, – пишуть на сторінці Заліщицької громади.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та побратимам загиблих Героїв із приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять.

Читайте також: У Тернополі поховали Героя Валерія Дорохова

Фото Великоберезовицької та Заліщицької громад

Вибір читачів за тиждень

Відео