У Кременці попрощаються з викладачем лісоколеджу (фото)

154373443_2190278434436397_7534876962902068274_o

У Кременці попрощаються з викладачем лісотехнічного коледжу Василем Сторожуком. Звістка про смерть сколихнула педагогічну спільноту краю. Колеги відгукуються про нього не лише як про професіонала своєї справи, а й надійного друга, мудрого наставника, патріота.

- Пішла з життя світла, добра і щира людина, вірний товариш, мудрий наставник. Він любив роботу, якій присвятив своє життя і без якої себе не уявляв. Через все життя зберіг вірність спорту, який пропагував шляхом проведення занять на високому рівні, спортивних змагань, Днів здоров'я, участі у різних спортивних заходах на рівні району, області та України. Любив життя і Україну, хотів бачити її успішною і незалежною, – повідомляє у місцевій спільноті Антоніна Свідінська.

За час своєї роботи Василь Пилипович прищепив любов до спорту та шану до здорового способу життя тисячам своїх вихованців, які згадують про нього та сумують за його відходом у кращий світ.

- У ці важкі для нас дні невимовний сум і тугу розділяють з нами тисячі його вихованців – випускників коледжу. Щиро співчуваємо дружині, дітям. родині та близьким покійного. Світлий, добрий спомин про Василя Пилиповича назавжди залишиться в наших серцях, – йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео