У Кременці зібралися 300 медиків із п’яти країн (фото)

ралі4

Нагородження переможців та відзначення учасників Всеукраїнського зимового чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги «Кременецькі медичні ралі – 2018» відбулося у Кременці. Після трьох днів виснажливих змагань в умовах максимально наближених до реальних та ускладнених місцевим гірським рельєфом учасники та судді зібралися аби підбити підсумки.

В урочистому закритті участь взяли усі команди учасники, організатори, співорганізатори та місцева і районна влада. Після завершення офіційної частини гості мали нагоду поспілкуватися  у дружній, невимушеній атмосфері під час вечері.

Нагадаємо, цьогоріч Кременеччина вдруге прийняла Всеукраїнський зимовий чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Кременецькі медичні ралі – 2018»Змагання користуються популярністю не лише серед українських медиків, а й зарубіжних. Свою майстерність демонстрували близько 300 учасників із 32 команд. Серед них – 18 команд з областей України (враховуючи й Донецьку) та 6 міжнародних команд з Республіки Польщі, Литви та Ізраїлю, 4 команди представляли вищі навчальні заклади, 2 – приватні клініки, також долучилася команда шпиталю прикордонників зі Львова та збірна медичних закладів силових структур.

ралі3
ралі3

ралі5
ралі5

ралі6
ралі6

мед ралі
мед ралі

мед ралі1
мед ралі1

мед ралі2
мед ралі2

ралі1
ралі1

Фото автора та Тернопільського управління ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео