Оксана Мацьопа

У поліції повідомили подробиці затримання біля «Маяка» у Тернополі (відео)

Інцидент стався близько 18.00 27 серпня на вул. Мазепи. Чоловік намагався втекти від правоохоронців та ігнорував вимоги зупинитися

У Тернополі правоохоронці затримали нетверезого водія зі зброєю. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 
 
За незаконне зберігання зброї чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

27 серпня, близько 18-ї години до поліцейських подзвонив тернополянин і повідомив, що невідомий чоловік сідає за кермо автомобіля, ймовірно, у нетверезому стані.

Правоохоронці швидко встановили модель і марку автомобіля, номерні знаки та розпочали розшук правопорушника. Чоловік намагався втекти від правоохоронців та ігнорував вимоги зупинитися. Екіпаж поліції охорони зупинив водія на вулиці Мазепи.

Правопорушником виявився 37-річний житель Тернополя. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, що підтвердило освідування, проведене на місці події. Під час поверхневої перевірки у його наплічнику поліцейські виявили предмет, візуально схожий на вогнепальну зброю. Речовий доказ вилучено та направлено на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, цього дня на вул. Мазепи у Тернополі близько 22.00 затримали чоловіка, який дебоширив у магазині.

Читайте також: У Тернополі біля «Маяка» затримали чоловіка (відео).


Відео, фото: відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео