Тамара Коблик

У пожежі на Тернопільщині загинула людина

Усього з початку року на Тернопільщині внаслідок пожеж загинули 20 та зазнали травмування 26 людей

21 вересня о 18:28 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу окремо розташованого металевого вагончика, що виникла в м. Чортків. На виклик негайно вирушив черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

Завдяки професійним діям рятувальників о 18:35 пожежу було локалізовано на площі 20 м.кв, а о 19:07 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано житлову будівлю. На місці події виявлено обгоріле тіло чоловіка. 

Ймовірна причина пожежі - куріння в ліжку.
 
Поліціянти встановлюють особу загиблого. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок». Триває слідство.

Усього з початку року на Тернопільщині внаслідок пожеж загинули 20 та зазнали травмування 26 людей. Намагаючись уникнути подібних трагедій у майбутньому, ми закликаємо всіх мешканців дотримуватися правил пожежної безпеки, перевіряти електропроводку, уникати використання вогню без необхідності та завжди бути пильними щодо можливих загроз. Будьте уважними та обережними, але ніколи не панікуйте.

Фото Національної поліції

 

Вибір читачів за тиждень

Відео