Молодь на Тернопільщині наколядувала понад 7 тисяч гривень для ЗСУ (відео)

Молодь Манаєва не вперше долучається до допомоги воїнам

Молодь села Манаїв Зборівської громади заколядувала 7200 гривень і передала ці кошти на Благодійний фонд «Покрова» із підтримки української армії. Про це повідомили на фейсбук-сторінці фонду.

Лунали колядки у місцевому храмі Пресвятої Богородиці. Ініціював таку різдвяну імпрезу отець Іван Кордан, організувала колядників мешканка села Надія Борейко. Віряни підспівували колядки, а вкінці внесли свої пожертви на підтримку українських захисників, – йдеться в повідомленні.

Молодь Манаєва не вперше долучається до допомоги воїнам. Торік у час Різдва також колядували та збирали для ЗСУ продукти й різні необхідні речі.

Заколядовані цьогоріч кошти у Манаєві передали Благодійному фонду «Покрова» через директора місцевого товариства «Агропродсервіс вест» Зіновія Дольного. Ці донати будуть спрямовані на потреби захисників.

Мешканці Манаєва прославляли Христа і водночас підтримали наших захисників, - розповів Зіновій Дольний. - Від початку масштабного вторгнення росії в Україну люди пекли смаколики і передавали в «Покрову», де фасували пакунки для воїнів та родин у зону бойових дій, тому довіряють благодійному фонду. Війна триває й далі, тож всі наші зусилля спрямовані на підтримку ЗСУ.

Читайте також: У Тернополі відбувся парад вертепів

Фото БФ «Покрова»

Вибір читачів за тиждень

Відео