Ростислав Фук

У тернопільській лікарні відкрили оновлену операційну з найсучаснішою апаратурою

Операційна відповідає усім стандартам та вимогам в умовах надзвичайних ситуацій

У Тернопільській міській комунальній лікарні №2 завершили реконструкцію операційної кімнати у відділенні невідкладної медичної допомоги. Тепер оновлена операційна зможе одночасно надавати допомогу пораненим, травмованим та хворим хірургічного, травматологічного і нейрохірургічного профілів. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Задля покращення функціоналу відділення екстреної медичної допомоги проведено реконструкцію і ремонт операційної, яка сьогодні є універсальною та однією з найкращих в лікарні. Вона забезпечена найсучаснішою апаратурою, яка дозволяє виконувати операції різної складності й повністю відповідає усім стандартам і потребам, які закладені функціоналом лікарні. Ремонти тут проведені за позабюджетні кошти, частину обладнання придбано за кошти лікарні та завдяки благодійній допомозі з Польщі, – йдеться в повідомленні.

В оновленій операційній є набори для ендоскопічного обстеження, інвазійних операцій, сучасний наркозо-дихальний апарат експертного класу, набори інструментів для надання травматологічної та інших видів допомоги. Операційна відповідає усім стандартам та вимогам в умовах надзвичайних ситуацій.

Фото: Тернопільська міська рада

Вибір читачів за тиждень

Відео