Ростислав Фук

У тернопільській школі працює літній дитячий табір відпочинку

Табір працюватиме позмінно протягом червня

Днями на базі тернопільської школи №28 запрацював літній дитячий табір відпочинку. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Ми зробили табір, який працюватиме цілий місяць, позмінно. Зокрема, 5 робочих днів. Табір функціонує з 9:00 год по 17:00 год з харчуванням включно. У табір беремо дітей віком від 7 до 11 років, тобто фактично охоплено початкову школу, – розповідає директор школи Лілія Вавринів. – Відповідно до розкладу діти займаються різноманітними активностями, руханками на стадіоні. Також є заняття освітнього характеру в ігровій формі. У таборі працює кінозал, підібрані цікаві мультфільми.

Організатори зазначають, цей табір спрямований на розвиток soft skills – особистісних характеристик, завдяки яким людина може успішно взаємодіяти в команді під час розв'язання будь-яких питань. Є напрям на англійську мову, також для дітей організовують цікаве та активне дозвілля.

Табір працює у чотири зміни згідно з графіком:

І зміна - 5 – 9 червня;

II зміна - 12 –1 6 червня;

III зміна - 19 – 23 червня;

IV зміна - 26 – 30 червня.

Роботу табору організували відповідно до вимог воєнного стану. Задля безпеки відвідувачів навчальні заклади включено у маршрути патрулювання поліції.

Читайте також: У тернопільських школах організують літні табори

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео