У Тернопільському Регіональному сервісному центрі планують створити електронні черги

IMG_20160726_102504

У планах працівників Регіонального сервісного центру МВС в області запровадження електронної черги, спрощення ряду процедур і ліквідація кабінетної системи.

Випробують таке нововведення фахівці сервісного центру МВС в Києві. Якщо проект буде вдалим, його запровадять у Дніпропетровську, Львові, Харкові та в Тернополі.

  • Я думаю, що на грудень місяць в нас буде запроваджена вже електронна черга, вже не треба буде бігати по віконечках. В електронній черзі люди отримають номер, відповідно до якого і попадуть до когось із наших працівників. Він їм надрукує і оформить заяву, присвоїть номерний знак, вона зачекає в залі очікування і забере свій документ, - каже виконуючий обов’язки директора регіонального сервісного центру МВС в області Святослав Вишневський.

Для цього у сервісному центрі перебудують весь зал, «віконечка» ліквідують. А сам процес отримання документів значно пришвидшать.

  • Процедура зараз проходить як, людина йде, стоїть зараз біля одного віконечка, потім йде до іншого, потім їй присвоюється номерний знак, затвердили перевірили по базах і в останньому віконечку отримує документ. Тепер це буде один працівник, працюватиме із кожним клієнтом персонально,-  пояснює Святослав Вишневський.

IMG_20160726_102536
IMG_20160726_102536

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео