Ростислав Фук

Чотирьох штурмовиків нагородили відзнаками від Залужного у Тернополі (фото, відео)

Зараз бійці проходять лікування та реабілітацію у медичних закладах Тернопільщини

За особистий внесок у розбудову й розвиток Збройних сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці та бездоганне несення бойового чергування чотирьом бійцям штурмової бригади «Лють» вручили почесний нагрудний знак головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного «Срібний хрест». Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Хлопці - поліцейські полку «Сафарі» та «Цунамі». Вони, виконуючи бойові завдання, отримали поранення. Зараз бійці проходять лікування та реабілітацію у медичних закладах Тернопільщини.

Ми систематично, в рамках Національної програми ментального здоров’я #Тияк, провідуємо наших хлопців, надаємо їм соціально-психологічну підтримку. До цієї роботи залучені найкращі наші фахівці. Це і юристи, і психологи, і фахівці відділу з організації соціальної роботи, управління головної інспекції, консультанти програми «Рівний рівному», - розповідає начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області Зіновій Кутний.

Він стверджує, що для керівництва Нацполіції важливе життя та здоров'я кожного бійця і його родини. Саме тому всі вжиті заходи, спрямовані на покращення якості реабілітації, розв'язання побутових проблем поліцейських, підтримку їх родин і сімей, допомозі в оформленні соціальних виплат.

Фото, відео поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео