Ростислав Фук

У Тернополі демонтували незаконно встановлені МАФи

Власники тимчасових споруд не встановлені

Дві тимчасові споруди, які були розташовані на проспекті Злуки у Тернополі, демонтували сьогодні, 20 вересня. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Власники тимчасових споруд не встановлені.

20 вересня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції міської ради, в присутності працівників поліції демонтовано  дві тимчасових споруди, які були розміщені на проспекті Злуки (біля ЗГТ «Текстильник») в м. Тернополі, – йдеться в повідомленні.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 7 вересня «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

Демонтовані тимчасові споруди знаходяться на зберіганні на території комунального підприємства «Міськшляхрембуд» за адресою вул. Антіна Манастирського, 8.

Нагадаємо, згідно з рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради, планують демонтувати 14 тимчасових споруд, які розташовані на просп. Злуки, вул. Мирона Тарнавського, бульв. Пантелеймона Куліша без дозвільних документів.

Фото Терену та Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео