Тамара Коблик

У Тернополі лікують поранених військових

Цими днями Тернопіль прийняв більше сотні поранених військовослужбовців, які проходитимуть лікування і реабілітацію в медичних закладах міста та області

З метою підтримки поранених та забезпечення їх усім необхідним, тернопільські гуманітарні штаби, що діють при Тернопільській міській раді, передали лікувальному закладу, де перебувають поранені, більше 20-ти ящиків з одягом та іншу необхідну гуманітарну допомогу. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

Серед наданої допомоги: кофти, футболки, штани, шкарпетки, білизна, а також солодощі, рушники паперові, гелі для душу, рідке мило тощо.

Тернопільська міська рада всебічно підтримує наших захисників, надаючи їм необхідне військове спорядження, автомобілі та гуманітарну допомогу. Вчора у наше місто прибули хлопці і дівчата, які постраждали від рук російського окупанта, і обов’язок наш і тернопільських лікарів - зробити все можливе, щоб поранені якомога швидше відновилися та повернулися до нормального життя, - наголосив директор Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Віталій Хоркавий. - У пацієнтів на даний момент вже є усе необхідне – вода, їжа, одяг, засоби гігієни та інше. Дякую нашим волонтерам за постійну допомогу військовослужбовцям, внутрішньо переміщеним особам та постраждалим регіонам України. Кожен своєю працею наближає нашу перемогу!

Фото міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео