Оксана Бучко

У Тернополі нагородили переможців Всеукраїнського чемпіонату з віндсерфінгу

2.jpg

Всеукраїнський чемпіонат з віндсерфінгу провели у Тернополі напередодні Дня Конституції. Нагородили чемпіонів серед хлопців і дівчат, а ще відзначили наймолодших учасників-дебютантів (8 років). 

Про це інформує очільник міста Сергій Надал.

Двоє тернополян у групі дорослих спортсменів отримали друге і перше місце – Мар’ян Воловець (друге місце, він також виконав норматив майстра спорту України) та Олександр Тугарєв (перше місце). Третє місце у цій категорії виборов Олександр Гончаренко з Миколаєва.

У групі юнаків до 17 років два перші місця також належать тернополянам Тимуру Данієляну (перше місце, виконав норматив майстрів спорту) та Олександру Городиському (друге місце). У молодшій категорії вперше у спортивній кар’єрі брали участь і перемогли - Токарєв Олександр (третє місце, Донецька область), тернополяни Констянтин Городиський та Давид Огородник (друге і перше місце відповідно).

Дівчата також здолали 10 перегонів у різну силу вітру. За третє місце серед дівчат нагородили Катерину Голобокову (Донецька область), за друге місце – Єву Золото-Авдеєнко (виконала норматив майстра спорту, Тернопіль), за перше – Аліну Нежигородову (Тернопіль).

Нагородили також дебютантів змагань – Марка Мороза, 8-річного Вороту Дем’яна, Єву Мороз.

До слова, ці змагання передбачають 9-12 перегонів під час різної сили вітру, дівчата пройшли 10 гонок.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео