Ростислав Фук

У Тернополі оголосили ще одну підозру в сутенерстві (фото, відео)

Підозрювана знайшла через інтернет двох жінок, які погодилися заробляти гроші у Тернополі

Підозру в сутенерстві оголосили правоохоронці уродженці Донеччини, яка організувала незаконний бізнес у Тернополі. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Підозрювана знайшла через інтернет двох жінок, які погодилися заробляти гроші у Тернополі. Проте одну з них не влаштували умови й вона поїхала додому. Співпрацювати з організаторкою погодилася лише жителька Хмельницького.

Проіснував незаконний бізнес недовго - лише 2 місяці, оскільки незаконну діяльність виявили працівники міграційної поліції. За словами її керівника Олександра Буняка, ще на початку січня оперативники отримали інформацію про те, що переселенка, яка оселилася в Київській області, підшуковує дівчат для роботи в інтимній індустрії.

Підозрювана в Тернополі винайняла квартиру, в якій оселилася її працівниця і приймала там клієнтів. 

За годину послуг жінка брала 1500-2000 гривень. Частину заробітку віддавала організаторці, оскільки та оплачувала житло, шукала клієнтів та направляла їх до «підопічної». До Тернополя переселенка приїздила рідко, бо фактично всю роботу виконувала дистанційно, – йдеться в повідомленні.

11 квітня оперативники міграційної поліції спільно з працівниками слідчого управління та під процесуальним керівництвом окружної прокуратури провели обшуки в підозрюваної на Київщині та в її працівниці на Хмельниччині. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-картки й банківські картки.

Переселенці оголосили підозру згідно із статтею 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. На її працівницю склали адмінпротокол. Триває слідство.

Читайте також: Жительку Львівщини підозрюють у сутенерстві в Тернополі

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео