У Тернополі пограбували водія маршрутки

7dd059cff77afc59c396d575d66c3242_XL

У вчиненні пограбування співробітники Тернопільського відділення поліції підозрюють раніше судимого 36-річного жителя обласного центру.

Наразі він затриманий відповідно до статті 208 КПК, а також вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Жертвою зловмисника став водій маршрутки. Інцидент трапився 26 жовтня близько 22 години. Як встановили правоохоронці, підозрюваний їхав у громадському транспорті. На зупинці проспекту Злуки, 57 зібрався виходити, коли запримітив гроші, які були у коробці біля водія. Лиходій перехилився через поручень та викрав чуже майно. Після цього втік.

Водій маршрутки кинувся наздоганяти зловмисника. Останній забіг між будинками і заховався за дерево. Знайти підозрюваного потерпілому допоміг випадковий свідок події.

Чоловіки разом піймали лиходія, а вже пасажири маршрутки зателефонували до співробітників поліції.

Причетним до протиправного виявився неодноразово судимий за майнові злочини 36-річний житель Тернополя. Щодо нього слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 186 ККУ – грабіж.

З метою об’єктивного досудового розслідування правоохоронці просять відгукнутися очевидців даної події, а також свідка злочину, який допоміг водієві затримали зловмисника. Будь-яку інформацію можна повідомити за номером 0968831797. Анонімність гарантується.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео