Анастасія Кисіль

У Тернополі провели майстер-клас із виготовлення букетів, щоб зібрати гроші для ЗСУ (фото)

На благодійному заході, де флористи разом з учасниками створювали український букет, зібрали 25 тисяч гривень

Студія квітів збирає гроші для тернопільських військових, які зараз захищають нас на передовій. на майстер-класі із виготовлення українського букета зібрали 25 тисяч гривень.

Це вже четвертий благодійний майстер-клас, який проводить студія квітів, розповіла Терену власниця Sparkle Анастасія Лісовська.

Перший організували ще у квітні, перед Великоднем. Ми робили вербові букетики, які потім можна було освятити. Тоді зібрали 15 тисяч гривень, - каже Анастасія.

Учасники мали змогу не лише допомогти бійцям, а й відпочити від тривожних новин.

На дійстві зібрали 25 тисяч гривень

Ми зрозуміли, що у такий складний час, ми допоможемо людям трішки відволіктися, поспілкуватися на одній з найкрасивіших терас нашого файного міста, - розповіла власниця студії квітів. 

Букет в українському стилі - це композиція з місцевих квітів. У її основі - піон та гортензія. Також додали злаки (ячмінь, пшеницю, просо), ромашки та зелень, наприклад, тисячолисник. 

Ми хотіли, щоб наш букет був схожий на вишиванку. Він був яскравих кольорів, переважали червоний, рожевий, вишневий, - зазначає організаторка майстер-класу.

На майстеркласі збирали букет в українському стилі.

Підтримали ідею студії квітів ще 7 партнерів. За словами Анастасії Лісовської, це не останній захід, адже такі дійства зараз неабияк актуальні. 

Нові волонтерські ініціативи та заходи такого формату зараз популярні. Люди втомилися просто донатити, проте вони хочуть бути причетними до допомоги та корисними. Тому такі благодійні вечори будуть тільки набирати обертів. А ми будемо їх організовувати, - каже Анастасія Лісовська.

Всі кошти відправлять на допомогу тернопільським бійцям. Зараз вони збирають гроші на балістичний калькулятор у форматі годинника, супутниковий пейджер, прилад нічного бачення. 

Всі, хто хоче долучитися до допомоги нашим воїнам, можуть надсилати кошти за реквізитами: 

Monobank

5375411202249418

Фото Юрка Кушніра 

Вибір читачів за тиждень

Відео