Ростислав Фук

У Тернополі реорганізовують міську дитячу лікарню

Як зазначають у міськраді, усі робочі місця медичних працівників та лікувальні відділення, які надають медичні послуги, будуть збережені

лікар

Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська міська дитяча  комунальна лікарня» приєднають до комунального некомерційного підприємства «Тернопільська комунальна міська лікарня №2». Про це повідомили на сайті міської ради.

Рішення прийняли, враховуючи відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я, який передбачає створення у Тернополі двох кластерних лікарень, та розпорядження обласної військової адміністрації.

Згідно з рішенням, функції Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні в частині первинної медичної допомоги перейдуть Центр первинної медико-санітарної допомоги. Тобто усі амбулаторії, дитячі поліклініки належатимуть до даного центру. Всі лікувальні функції, підрозділи та відділення передали до лікарні №2.

Як зазначають у міськраді, усі робочі місця медичних працівників та лікувальні відділення, які надають медичні послуги, будуть збережені.

Нагадаємо, у Тернополі функціонуватимуть дві кластерні лікарні. Одне об’єднання вже триває. Зокрема, Міська комунальна лікарня №3 та Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр приєднуються до комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео