Ростислав Фук

У Тернополі склали протокол на нетверезого водія та його пасажира

Загалом за минулі вихідні інспектори виявили 13 водіїв, які керували авто в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння

Патрулюючи на вулиці Михайла Рудницького у Тернополі інспектори помітили автомобіль Dacia, яким 22-го грудня керував водій в стані наркотичного сп'яніння, що й підтвердив позитивний висновок медичного закладу. Зупинивши транспорт, правоохоронці з'ясували, що розшукуваний водій був пасажиром зупиненого авто, повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Однак поспілкувавшись з водієм, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотесту, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.36 проміле алкоголю в крові водія.

Інспектори відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали одразу два протоколи за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП на водія та пасажира за висновком лікарів.

Загалом за минулі вихідні інспектори виявили 13 водіїв, які керували авто в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, майже 700 водіїв напідпитку впіймали тернопільські поліцейські від початку 2022 року.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео