Тамара Коблик

У Тернополі скликають екстрене засідання комісії

Влада виробляє алгоритм дій на випадок зникнення електропостачання, газу, води через ймовірні обстріли теплоелектростанцій та гідроспоруд

Міська рада

У зв’язку з ситуацією, яка склалася на Харківській ТЕЦ, а сьогодні на Карачуновській дамбі в Кривому Розі, скликають екстрене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер Тернополя Сергій Надал.

Згодом проведемо також нараду з усіма головами ОСББ та управляючими підприємствами. Ми готуємо Тернопіль до зими і потрібно максимально передбачати ризики та проблеми, які будуть виникати. Ми маємо пояснити алгоритм дій на випадок відсутності світла, води, газу чи тепла, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під вечір 14 вересня російські військові завдали ракетного удару по Кривому Рогу і пошкодили гідротехнічні споруди.  Є серйозні пошкодження гідротехнічних споруд, кілька районів Кривого Рогу лишилися без води.

Також ввечері в неділю, 11 вересня, російські військові завдали ударів по Харківський ТЕЦ, що призвело до тимчасового зникнення енергопостачання одразу в кількох регіонах. У ДСНС розповіли, що адмінбудівля ТЕЦ частково зруйнована, на момент прибуття рятувальників площа пожежі була понад 1 000 квадратних метрів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео