Олена Чепіль

У Тернополі стартував Всеукраїнський чемпіонат з хокею (фото, відео)

Сьогодні, 5 лютого, у Тернополі вже вшосте відбулись традиційні Всеукраїнські змагання з хокею «Ternopil Hockey Classic-2022».

До Тернополя завітали 18 команд з різних куточків України, які взяли участь у Всеукраїнському чемпіонаті. Спонсорами заходу стала Тернопільська міська рада та Тернопільська обласна рада.

- Нам приємно, що наш Тернопільський став, яким пишаємось, збирає друзів та гостей не лише влітку, а й в холодний період року. Цей турнір чекають як тернополяни, так і гості міста. Бажаємо жорсткої, але без травматизму, гри, чесних суддів та гарно провести час й відпочити в нашому місті. Нехай перемагає сильніший, – розповідає міський голова Сергій Надал.  

міський голова Тернополя
Сергій Надал

На цьогорічному чемпіонаті Тернопільщину представляли три команди: «Галицькі ведмеді» (Тернопіль), «Подоляни» (Тернопіль), «Автолідер» (Підволочиськ).

- Хокеєм займаємось вже досить давно, приблизно з 15-16 років. Щодо нашої боротьби, то на льоду – це наші найзапекліші вороги, але поза грою – найкращі друзі. Тому я думаю, що результат буде позитивний, – ділиться капітан тернопільської команди «Галицькі ведмеді» Четвертак Юрій. 

Тернопіль 2022
Змагання з хокею

До гравців та всіх присутніх з привітальним словом звернувся заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

- Щиро дякую всім, хто причетний до організації свята, яке зібрало на Тернопільщині понад 200 хокеїстів з усієї України. Тернопільська обласна державна адміністрація в рамках державної програми розвитку спорту на цей рік запланувала безпрецедентні будови: мультиспортивний комплекс, льодова арена та масштабна реконструкція трамплінів у Кременці Хочеться побажати всім учасникам бути злагодженими, відчувати дух команди та виходити на лій з однією думкую: сьогодні ми маємо бути перші.

Фінальні матчі турніру відбудуться у неділю. Традиційно, наприкінці змагань на хокеїстів очікують призи, а на кращих гравців – перехідний кубок, за який щороку йде запекла боротьба.

Тернопіль 2022
Змагання з хокею

Тернопіль 2022
Змагання з хокею

Змагання з хокею

Змагання з хокею

 

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео