Дарія Шевченко

У Тернополі тривають поточні ремонти доріг: перелік

У різних мікрорайонах міста тривають локальні поточні ремонти дорожнього покриття

Працівники комунальних підприємств вкладають новий шар асфальтобетону в тих місцях, де спостерігається найбільша аварійна ямковість. Такі роботи сприяють усуненню серйозних ушкоджень та дефектів на дорогах і забезпечують безпеку дорожнього руху, пише Тернопільська міська рада.

Наймасштабніші ремонтні роботи проводяться цими днями в районі залізничного вокзалу на вул. Б. Хмельницького (від вул. В. Чорновола до транспортної розв’язки вул. С. Крушельницької – вул. Родини Барвінських). ут до кінця тижня заплановано влаштувати вирівнюючий нижній шар асфальтобетонного покриття.

Також при сприятливих погодних умовах підготовчі роботи з поточного ремонту сьогодні, 13 травня, проведуть на вулицях: Глибока, Глиняна, Малишка, Татарська, а влаштування асфальтобетону заплановано виконати за адресами: вул. Клима Савури та на частині вулиці Малишка і вулиці Глибокій.

Найближчими днями локальний поточний ремонт дорожнього покриття у Тернополі проведуть також на вулицях: Коновальця (в районі перехрестя Рєпіна - Степана Бандери), Текстильна (від Центру зайнятості і в сторону ТРЦ «Подоляни»), Чубинського, Польового, Польова.

Нагадаємо, що у попередні дні асфальтування доріг проводилося на вул. Лесі Українки, вул. Є.Коновальця, вул. Винниченка, вул. Манастирського та вул. Пилипа Орлика.

Фото Тернопільської міської ради

 

Вибір читачів за тиждень

Відео