Ростислав Фук

У Тернополі учасникам бойових дій та інвалідам війни надаватимуть соціально-психологічну допомогу

Фінансування психологів частково проводитиметься за кошти з місцевого бюджету, а частково - Державною службою зайнятості

військові

У Тернопільській міській ветеранській спілці добровольців, учасників бойових дій та інвалідів війни надаватимуть соціально-психологічну допомогу. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

До нас звернулася міська ветеранська спілка учасників бойових дій з ініціативою взяти участь у громадських роботах з метою підтримки своїх побратимів, котрі повертаються із зони проведення бойових дій, – йдеться в повідомленні.

Громадська організація «Тернопільська міська ветеранська спілка добровольців, учасників бойових дій та інвалідів війни» виявила бажання, зокрема, надавати допомогу в соціально-психологічній реабілітації ветеранів війни та членів їх сімей, сімей полеглих ветеранів війни та сімей полеглих захисників та захисниць України.

З військовими та їхніми родинами працюватимуть психологи, фінансування яких частково проводитиметься за кошти з місцевого бюджету, а частково - Державною службою зайнятості.

Читайте також: Ветерани і родини загиблих захисників можуть отримати до мільйона гривень на ведення бізнесу

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео