Олена Чепіль

«Ви допомогли врятувати життя моїй донечці»: мама маленької Марти з Тернополя дякує усім благодійникам

Дівчинку, в якої діагностували ваду серця, вже прооперували. Її мама каже, що ніколи не забуде про добро, яке для неї зробили небайдужі люди

Мама однорічної Марти з Тернополя дякує усім небайдужим за допомогу на лікування її донечки - однорічної Марти. Нагадаємо, у дівчинки діагностували важку ваду серця і їй терміново потрібна була операція і тривала реабілітація. А у родини не було коштів навіть на дорогу до Києва, адже лікування дитини щодня потребувало чималих витрат. 

Від безвиході мама Марти звернулася за допомогою до тернополян і люди відгукнулися та допомогли зібрати кошти на порятунок дівчинки. Адже операцію потрібно було зробити якнайшвидше. Марту прооперували 24 серпня в клініці Інституту серця в Києві.

Напередодні Дня Незалежності ми боялись їхати в столицю, адже була загроза масових ракетних ударів. Але на щастя, все пройшло успішно, - розповідає мама дівчинки Юлія Волкогон. 

Після операції дитина почувається набагато краще.

Після операції у Марти з’явилося більше сил

У донечки зникла задишка, частково пропав хрип, з’явилося більше сил. Раніше вона навіть не могла взяти в руку маленький м’ячик, а зараз міцно тримає будь-які іграшки, - радісно каже Юлія.  

Фото: Консультативний висновок

За словами мами, дівчинку прооперували безкоштовно, однак за всі ліки та реабілітацію довелося платити і допомога небайдужих тут просто безцінна.  На Марту ще чекає ще тривала реабілітація, багато перевірок та  постійні відвідування лікарів. 

З допомогою добрих людей ми змогли врятувати життя моїй донечці. Я дуже вдячна всім і ніколи не забуду добро, по можливості буду також допомагати тим, хто цього потребує. Те, що тернополяни допомогли нам, незнайомим людям, -  це диво, в яке я раніше не могла б повірити, - зізнається Юлія Волкогон.  

Фото надані Юлією Волкогон

Вибір читачів за тиждень

Відео