Ростислав Фук

У Тернополі в переселенки викрали сумку з документами та банківськими картками

Жінка не встигла вчасно заблокувати електронні гаманці, як на мобільний прийшло сповіщення про зняття з карток кількох тисяч гривень

Із заявою про крадіжку сумки з приміщення Благодійного Фонду  на лінію «102» звернулася жителька Миколаївщини. Жінка приїхала до Тернополя як тимчасово переміщена особа, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

У фонд жінка прийшла по допомогу. Особисті речі залишила в шафі для одягу та відволіклася на кілька хвилин. Коли повернулася, то виявила, що її сумка з усіма документами, довідками, грошима та банківськими картками зникла. Потерпіла не встигла вчасно заблокувати електронні гаманці, як на мобільний прийшло сповіщення про зняття з карток кількох тисяч гривень. Пригода сталася наприкінці вересня.

Працівники карного розшуку у ході слідчо-оперативних заходів встановили особу підозрюваного. Ним виявився 39-річний раніше судимий за майнові злочини тернополянин. Чоловік каже, що побачив сумку, витягнув із неї банківські картки та зняв гроші. 

За крадіжку, вчинену у воєнний час, чоловік відповідатиме у суді згідно із частиною 4 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Перевіряють підозрюваного і на причетність до інших правопорушень. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео